• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van Valisi Bilmez, Esenyamaç Mahallesi'nde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beraberindeki heyetle birlikte Esenyamaç Mahallesi'ne giden Vali Bilmez'i Başkale Kaymakamı Asım Solak, Esenyamaç Muhtarı Ayhan Korkmaz ve mahalleliler karşıladı.

Köy meydanında mahalleliler ile bir araya gelen Vali Bilmez, sorun ve talepleri dinledi. Selden hemen sonra devletin tüm imkanlarıyla bölgeye ulaşarak çalışmalara başladığını vurgulayan Vali Bilmez, bundan sonra da gerekli çalışmaların aralıksız süreceğine dikkat çekti.

Buradaki buluşmanın ardından Vali Bilmez ve beraberindekiler, Esenyamaç Mahallesi'nin yeni muhtarlık hizmet bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Vali Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler daha sonra selden evleri hasar gören vatandaşlar için kurulan konteynerlerde inceleme yapıp vatandaşlarla sohbet etti.

Vali Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler, Esenyamaç Mahallesi İlk ve Ortaokulu'ndaki öğretmenleri de ziyaret ederek bir süre görüştükten sonra programı tamamladı.

Vali Mehmet Emin Bilmez, Van'ın Başkale İlçesi Esenyamaç Mahallesi'nde 31 Temmuz 2021'de meydana gelen selde evi yıkılan ve son anda kurtarılan Kader Yurtseven ve ailesini de yeni evlerinde ziyaret etti.

Kader Yurtseven ve ailesiyle sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyen Vali Bilmez, aileye yeni evlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Evde incelemelerde bulunan Vali Mehmet Emin Bilmez, daha sonra aile ile fotoğraf çektirerek ziyaretini tamamladı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir