• DOLAR 32.572
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2412.38
  • ...
D.Ü`den Kutlu Doğum Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde şiir, mektup ve medhiye yarışması düzenleyen Dicle Üniversitesi, yaptığı yazılı basın açıklamasında, Üniversite ve Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı okullardan gelecek başvuruların kabul edileceği belirtildi. Yazılan şiir ve yazılar, alanında uzman akademisyenlerden oluşan jüri tarafından değerlendirileceğini ve Peygamber Efendimizin vefat yaşı 63 olduğu için 63 hediye verileceği belirtildi.
 
Dicle Üniversitesi`nden yapılan açıklamada, yarışmada dereceye girenlerin, toplamda 5 tam altın, 8 çeyrek altın, 10 Fotoğraf Makinası, 10 Tablet PC, 10 cep telefonu ve 20 adet Mp3/Mp4 olmak üzere 63 hediyenin sahiplerine verileceği ifade edildi.
 
Yeteneklerin gün yüzüne çıkması için böyle bir yarışmayı tertip ettiklerini ifade eden, Dicle Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Diri, Üniversite olarak amaçlarının öğrencileri, düzenledikleri ödüllü yarışmaya teşvik etmek olduğunu söyledi.
 
`Son başvuru 3 Mayıs Cuma`
Üniversite, yarışmanın son başvuru tarihi olarak 3 Mayıs Cuma günü olduğunu ve başvurular için öğrencilerin yazılar ve şiirlerini bağlı bulunduğu fakülte dekanlığına ve okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerektiğini veya gensek@dicle.edu.tr adresine e-mail olarak ad-soyad ve iletişim telefonu yazarak gönderilmesi gerektiğini belirtti.
 
Yarışma sonuçlarının Mayıs ayının son haftasında açıklanacağını ve ödüllerin düzenlenecek törenle verileceği belirtildi. (Sedat Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir