• DOLAR 32.585
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2522.96
  • ...
Bitlis`in sorunları masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Öğretmen evinde verilen kahvaltıda muhtarlarla, kurum amirleriyle ve basınla bir araya geldi. Göreve geldiği günden bu yana Bitlis`te yapılan faaliyetleri anlatan Yurdakul, "İlimize yatırım yapmak isteyen yatırımcılara kurumsal olarak fazla engel çıkarmamalıyız. Onların yatırım yapmaları için bizlerinde destek vermesi ve onları teşvik etmesi gerekir. Tüm kurum amirlerimizin kendi kurumuna ait hizmetleri aksatmadan yapmasını istiyoruz.
 
Bitlis`in sorununu kendi sorunumuz olarak algılamalıyız
Bitlis`e geldiğim günden bu yana gerek kurum amirlerimizle, gerekse de muhtarlarımızla istişare içerisinde birçok proje ürettik. Ürettiğimiz projelerin birçoğunu hayata geçirdik, geri kalanları da hayata geçirmek için gayret sarf ediyoruz. Bunu yaparken valisinden muhtarına ve sivil toplum kuruluşuna kadar hep birlikte bir aile olarak bunu gerçekleştirmeliyiz. Hepimiz Bitlis`in sorununu kendi sorunumuz olarak algılamalıyız" dedi.
 
Devletin sunduğu tüm hizmetleri halka götürmeliyiz
Devletin sunduğu tüm hizmetleri halka götürmek gerektiğinin altını çizen Yurdakul, "Gecenin hangi saatinde olursa olsun bizleri arayan, ideolojisine, fikrine, konumuna, cep telefonunun numarasına bakmaksızın cevap vererek darda ve sıkıntıda olan halkımızın sorunlarına tüm kurum amirleri olarak koşmalıyız" diye konuştu.
 
Kullandığımız tüm araç ve gereçler halkın vergisiyle alınmıştır
Vali Yurdakul konuşmasının sonunda, "Bugün valiliğin bindiği araç, askeriyede komutanın bindiği araç, askeriyede olan helikopterler ve kullandığımız tüm araç ve gereçler bu milletin verdiği vergilerle alınmıştır. Kimsenin babasının çiftliği değildir. Bu araç ve gereçler halkın hizmetine sunulmalıdır. Halkımıza değerler eğitimini vererek ona değerlerlerini ve inançlarını öğretmeliyiz" ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra toplantıya katılan muhtarlardan ve kurum amirlerinden Bitlis`in sorunları dinlendi. Bu sorunların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulunuldu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir