• DOLAR 32.501
  • EURO 34.602
  • ALTIN 2502.252
  • ...
Batman Peygamber Sevdalıları`ndan teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu Batman il Koordinatörlüğü, Pazar günü yapılan ve yüz binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen "Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (sav adlı etkinlik nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı.
 
Yayınlanan mesajda basın, Sivil Toplum Kuruluşları ve Batmanlılara seslenilerek, "Değerli basınımız, kıymetli Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve muhterem Batmanlı hemşehrilerimiz! Bizlere dün Batman`da Kutlu doğum mevlidinde muazzam bir manzara hediye eden şanı yüce Rahman`a sonsuz hamd ve senalar olsun" denildi.
 
Açıklamanın devamında, aylardır hazırlıkları tatlı bir koşuşturmayla devam eden 2013 Kutlu Doğum programında Peygamber sevdalısı halkın büyük bir teveccüh göstermesiyle kazasız- belasız başlayıp bittiğine işaret edilerek, "Halkımız Peygamber sevdalısı olduğunu bir daha ispatladı ve bunun altına imzasını attı" ifadeleri kullanıldı.
 
Mesajın devamında, "Bunaltıcı sıcağa rağmen alandaki manevi atmosferden kopmayan halkımıza, taşımacılık yaparak halkımızı oraya taşıyan şehir içi hatları, turizm ve otobüs firmalarına, programımızın tanıtılmasında yardımcı olan basınımıza, üye ve gönüllülerini programa davet eden Sivil Toplum Kuruluşları`na, davetimize icabet edip gelen mümtaz şahsiyetlere, parti yöneticilerine, yiyecek içecek getirerek halkımıza hizmet eden hayırseverlere, gelmek isteyipte çeşitli nedenlerden dolayı gelemeyen ve bizleri arayarak mazeret bildiren vatandaşlarımıza, etkinlik alanının techizatına destek olan firmalara, büyük bir gayret ve emekle, canla başla çalışan bay-bayan tüm üye ve gönüllülerimize, Mevlide katılan yüz binlerce Peygamber Sevdalısına, "Milyar Salâvat" çağrımıza 19 milyardan fazla salâvat okuyarak katılan tüm Peygamber Âşıklarına Peygamber Sevdalıları Platformu olarak minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde teşekkür edildi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir