• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Gaziantep’te üniversite öğrencilerine çorba dağıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Tahmazoğlu, sabahın erken saatinde Şahinbey Belediyesinin Güneş Mahallesi’ne yaptığı yeni aşevinde öğrenciler için çorba yaptı.

Tahmazoğlu, daha sonra yaptığı çorbayı Gaziantep Üniversitesi Rektörü Özaydın ile birlikte üniversite öğrencilerine dağıttı.

Çorba dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, “Gençlerimizle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onların talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Aşevimizde yaptığımız çorbayı öğrencilerimize ikram ederek onlarla sohbet ettik. Onlar bize ailelerinin emaneti ve bizde bu emanete en iyi şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz.” dedi.

Üniversite öğrencilerine çok yakın zamanda yeni müjdeler vereceğini belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimize destek olduk. İlimizin ve ilçemizin eğitimdeki başarı oranını arttırmak için kitaplar dağıtıp, öğrencilerimizi başarıya teşvik edecek hediyeler verdik. Daha önce üniversite öğrencilerimize 200 TL nakdi destekte bulunmuştuk. Şimdi de öğrencilerimize farklı desteklerde bulunmak için çalışmalar yapıyoruz. Aralık ayı meclisimizde gündeme aldığımız üniversite öğrencilerimize destek kararımızın alt yapı çalışmalarını hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin yemek, yol ve kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediyesi’nin çorba ikramından oldukça memnun olduklarını ifade eden üniversite öğrencileri, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun eğitime vermiş olduğu desteği yakından takip ediyoruz. Öğrencilere spor ayakkabısı bisiklet ve kitaplar hediye ediyor. Kendisine nazik davranışından ve öğrencilere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz.” dediler.  (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir