• DOLAR 32.514
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2436.094
  • ...
Peygamber Aşıkları Etkinliği Kaleden İzledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Tarihi Van Kalesine çıkan halk, hem kaleyi gezdi hem de tarihi Mevlit etkinliğini izlediler. Kaledeki Vanlılar etkinlikle ilgili duygularını İlke Haber Ajansına anlattı.

"Manzara karşısında çok duygulandım"
Etkinliği çok beğendiklerini ifade eden Abdurrahman Sarıbulak, "Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu tür programların devamını bekliyoruz. Bu manzara karşısında çok duygulandım ne söyleyebilirim ki" dedi.

İbrahim Koşul da, bu manzarayı görünce Hz Muhammed`i (s.a.v) hatırladıklarını söyledi.

Manzara karşısında duygulu anlar yaşayan Hüseyin Yakın, "Bu manzara karşısında çok duygulandım. `Ey habibim biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik` diyor Rabbimiz, O (s.a.v) bizlere şefaat etmezse, halimiz ne olacak" şeklinde konuştu.

Hüseyin Yakın`ın eşi Zeynep Yakın da programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kürtçe konuşan Ömer Yaralı, "Biz de Kutlu Doğum etkinliğini izlemek için geldik. Rabbim bizleri O`nun şefaatinden mahrum etmesin" dedi.

Görgün Cihan ise, " İnşallah bu manzara selamet ve saadetin göstergesi olacaktır." şeklinde konuştu.

"Allah Resulü her yıl değil her gün içimizde olmalıdır"
Ailece kutlu doğum etkinliğine geldiklerini söyleyen Gökan Özgökçe ise, "Biz de ailece geldik. Allah Resulü her yıl değil her gün içimizde olmalıdır. Bu güzel havada insanların böyle kardeşlik içerisinde bir arada olması çok güzel. Alan kalabalık olduğundan biraz dinlenmek için buraya geldik" ifadelerini kullandı.                                      
(Murat Dalgın-İLKHA)
 
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir