• DOLAR 32.591
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2505.43
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Dinç: Topluma hizmet partiler üstü bir durumdur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Parti, İYİ Parti ve CHP'nin Diyarbakır il başkanları Koşuyolu Parkında bir araya gelerek basın açıklaması düzenledi.

Açıklamanın ardından İLKHA'ya konuşan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, kentteki siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu gruba dahil olmalarındaki amacı anlattı.

Dinç, bugünkü ortak basın açıklamalarında halkın yaşadığı ekonomik sıkıntılara değindiklerini hatırlattı.

Kentteki siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu gruba dâhil olmalarının "ittifaktan öte bir durum" olduğuna dikkat çeken Dinç, amaçlarının kentin sorunlarını konuşmak ve çözmeye çalışmak olduğunu söyledi.

"Siyasetin, topluma hizmet etmesi gerekir"

Dinç, "Topluma hizmet etmek partiler üstü bir durumdur. Siyasetin, topluma hizmet etmesi gerekir. Bu bir araya gelmeler sadece Diyarbakır'da değil Türkiye'nin tüm illerindeki siyasi partiler tarafından uygulanmalı ve topluma hizmet edilmeli. Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değildirler. Siyasi partiler hizmette ve iyilikte yarışmalı. HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Diyarbakır'ın yerel sorun ve sıkıntılarını konuşmaya devam edeceğiz." dedi.

"İnancımıza aykırı olmayan ve toplumuza faydalı olan her işte varız"

Kentteki diğer siyasi parti temsilcilerine de seslenen Dinç, "Diyarbakır'a gönül vermiş ve hizmet etmeye çalışan tüm siyasi partilerin toplantılara katılmasını isteriz. Neler koşuluyor, sorun ve sıkıntılar nelerdir? Buna yönelik hep beraber Diyarbakır'ımıza bir çözüm bulalım. İnancımıza aykırı olmayan ve toplumuza faydalı olan her işte varız." diye konuştu. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir