• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
Yetimler Vakfı'nın "Bir Bot-Bir Mont" kampanyası devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber yetim çocukları unutmayan Yetimler Vakfı, yurtiçi ve yurtdışında başlatmış oldukları  “Bir Bot-Bir Mont” kampanyası kapsamında Siirt’te onlarca yetime bot, mont, atkı ve bere hediye etti.

 

Yurtiçi ve yurtdışında yetim ailelere yönelik yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı, "Yetim çocuklar üşümesin" sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında yetim çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı gönüllü üyesi İbrahim Tetik, yetimlerin ihtiyacını karşılamanın önemli olduğunu hatırlatarak hayırseverlere kampanyaya katkıda bulunma çağrısında bulundu.

Hayırseverler ve yetimler arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Tetik, kampanya hakkında şu bilgilendirmelerde bulundu:

“Hayırseverler ve yetimler arasında köprü vazifesi görüp yardımcı olmak istiyoruz

“Yetimler Vakfı olarak geçen senelerde başlatmış olduğumuz "Bir Bot-Bir Mont" kampanyasını hayırseverlerimizin desteği ile sürdürmeye devam ediyoruz. Yetimlerimize sahip çıkmak isteyen hayırseverler ve iş adamlarımızdan yardım bekliyoruz, bize ulaşmaları yeterli olacaktır. Bu anlamda yetimlerimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bizler hayırseverler ve yetimler arasında köprü vazifesi görüp yardımcı olmak istiyoruz.”

Kampanyanın hayırseverler tarafından desteklendiğine dikkat çeken Tetik, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bir Bot-Bir Mont" kampanyası ile geçen sene 30-35 yetim çocuğa yardım etmiştik. Allah’a Hamd olsun ki yapılan çalışmalar sayesinde sayı şuanda 45’e yükseldi. İnşallah bu gün 45-50’ye yakın yetim çocuğumuzu sevindireceğiz. Bu kampanyanın bir kişilik bedeli 150 TL’dir. Bu anlamda bizlere destek olmak isteyen hayırseverler sayesinde köprü vazifesi görüp yetim çocuklarımızı sevindirmeye devam edeceğiz.” (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir