• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hamas lideri Heniyye: Kudüs'ün işgalden kurtarılması için kapsamlı planlar yapılmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Heniyye, "Siyonist düşmanla ilişkileri normalleştirme politikasının bir an önce durdurulması gerektiğine inanıyoruz. İslam ümmeti, normalleşme sürecinin daha fazla devam etmesine izin vermemelidir." dedi.

Siyonist rejim ile normalleşmeye son verilmesi gerektiğini vurgulayan Heniyye, "Çünkü bu politika şer ve kötülükten ibarettir. Normalleşme politikasının sadece Tel Aviv'e hizmet ettiği açıktır." ifadesini kullandı.

İsmail Heniyye, "Siyonistlerle ilişkilerin normalleşmesi, İslam ümmetinin büyüklüğünü sorguluyor ve tarihini yok ediyor. Bu nedenle İslam ümmetinin tüm kesimlerinden, işgalci siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme politikasını durdurmak için elinden geleni yapmasını istiyoruz. Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirmek için anlaşma imzalayan hükümetleri de bu eylemlerini yeniden gözden geçirmeye çağırıyoruz. Bu ülkeler artık aklını başına toplamalı." diye konuştu.

"Bu kanserin İslam ümmetinin bünyesinde yayılmasına izin vermemeliyiz" diyen Heniyye, işgal rejiminin Kudüs'teki ihlallerine karşı koymakla yetinilmemesi ve kentin işgalden kurtarılması için kapsamlı planlar yapılması gerektiğini ifade etti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir