• DOLAR 32.411
  • EURO 35.2
  • ALTIN 2327.737
  • ...
Kurtulmuş'tan asgari ücret açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Enflasyon dolayısıyla market ve pazardaki fiyatların yukarıya çıktığını bildiklerini belirten Kurtulmuş, vatandaşın alım gücünü artıracak tedbirleri aldıklarını dile getirdi.

Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır. Yine aynı şekilde bu hafta içinde sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık çalışanlarıyla ilgili iyileştirme, seyyanen zamla ilgili düzenleme, öğretmenlik yasasıyla ilgili teklif Meclise geliyor. 3600 ek gösterge gibi, emeklilerin durumunun iyileştirilmesi ve diğer konularla ilgili çalışmalar nihai noktaya geliyor. Meclisteki bu bütçe trafiği geçtikten sonra inşallah bunları halledeceğiz, yoluna koyacağız ve vatandaşımızı asla enflasyonun ortaya çıkardığı bu ağır tablonun altında ezdirmeyeceğiz."

Suriye parlamentosunun Hatay bildirisine de değinen Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Kim ne yaparsa yapsın Türkiye bu bölgedeki egemenlik haklarının hiçbirinden vazgeçmeyecek. Şimdi birisi de 'Hatay bizimdir' falan diye birtakım şeyler söylemeye başladılar. Hatay, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli sınırları içindedir. Misak-ı Milli sınırları içindedir ve kıyamete kadar da Türkiye’nin bir ili olarak kalacak ve bizim milletimizin malı olacaktır."

Bu haberler de ilginizi çekebilir