• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Babası tarafından darbedilen bebek servise alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kentteki özel bir hastanede tedavi gören Cihan bebek, dün itibariyle hayati tehlikeyi atlattı. Bugünde yoğun bakım ünitesinden normal servise alınan ve tedavisine burada devam edilen Cihan bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor.

Cihan bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebekte önemli iyileşme kat edildiğini ifade etti.

 

Cihan bebeğin bugün yapılacak son değerlendirmenin ardından servise alındığını ve dün itibariyle de hayati tehlikeyi atlattığını belirten Demir, bebeğin durumunun iyi olduğunu bildirdi.

“Önümüzdeki hafta başında hastamızı taburcu etmeyi planlıyoruz”

Yaptıkları son tetkiklerin sonuçlarının güzel olduğunu belirte Demir, “Hastamızı bugün sabah yapılan son değerlendirmelerinin ardından genel durumunun daha iyi olması, vital bulguların stabil olması ve beslenmesinin daha iyi olması üzerine servise çıkarma kararı aldık. Şu anda serviste tedavisine devam ediyoruz, burada da birkaç günlük gözlem sürecimiz olacak; bu süreç içerisinde bir problem olmazsa önümüzdeki hafta başında hastamızı taburcu etmeyi planlıyoruz. Şu anda durumu daha iyiye gidiyor ve bir sıkıntımız yok.” dedi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir