• DOLAR 32.548
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2438.136
  • ...
Filistin’de Siyonist Yıkım Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Terör devleti İsrail dünyanın dört bir tarafından toparladığı Yahudileri yerleştirmek üzere işgal ettiği İslam topraklarında yeni yerleşim birimleri kurmaya devam ediyor.

İsrail’in yeni yerleşim birimleri kurarken insanlarla beraber tabiata da vahşet uyguladığı yönünde haberler geliyor. Son gelen habere göre, Hebron köyünde 1000 zeytin ağacı yerleşim birimleri için yok edildi.

Beytüllahim bölgesinde kesilen zeytin ağaçlarının toplam sayısı 1300’ü buldu. İsrail medyasının verdiği haberlere göre Siyonist yıkım ekipleri Susiya köyünde zeytin ağaçlarının kesilmesine de başlamış durumda. Ağaç cinayetine İsrail askerleri ve Siyonist sivil idarecilerde eşlik ediyor.

Ayrıca Hebron ve Susiya köylerinde Filistinlilere ait 50 civarında yapı için de yıkım emri verildi. Kararın gerekçesi ise dehşet verici. Sağcı yerleşimci savunma grubu Regavim, yıkım emrinin uygulanması için yetkililere çağrıda bulunurken, Filistin köylerinde bulunan söz konusu yapılar ve zeytin ağaçlarının bir İsrail yerleşim birimini gölgede bıraktığını öne sürdü ve mahkemeye başvurdu.

YENİ AKİT

Bu haberler de ilginizi çekebilir