• DOLAR 32.332
  • EURO 35.079
  • ALTIN 2279.419
  • ...
Babası tarafından darbedilen bebeğin tedavisi devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ağladığı için bir aylık bebeğini döven Y. G. dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken C.G’nin ise kentteki özel bir hastanede tedavisi devam ediyor.

Hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, gazetecilere bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

 

Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikeyi atlattığını bildiren Demir, “Yapılan tetkik ve çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında bir artış saptamadığımız için cerrahi bir müdahaleye şu aşamada gerek duymadım. Bebeğin şu an bilinci açık durumda hatta yavaş yavaş beslenmeye de başlandı ama yoğun bakımdaki tedavisi bir süre daha devam edecek. Şu an gözlem altındadır.” dedi.

Bebeğin yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam edeceğini ifade eden Demir, “Annesi bebeğini besliyor ama geçirdiği travmadan, kanamadan dolayı şu aşamada yetersiz. Bundan dolayı yoğun bakımdan çıkarabileceğimiz düzeyde değil. Bu nedenle ilaç tedavisine devam ediyoruz ama haliyle annesinin de geçirdiği travmadan dolayı psikolojik olarak bozukluğu var, bununla alakalı zaten Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ilgileniyor. Bebek için ‘hayati tehlikeyi tam olarak atlattı’ diyemeyiz, daha erken ve Hastaneye gelişinin 36'ncı saatinde.” diye konuştu.

Öte yandan, Gaziantep Valisi Davut Gül de bebeği hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Hastane çıkışında açıklama yapmayan Vali Gül, gazetecilere hastane yetkililerinden aldığı bilgileri aktardı.

Gül, bebeğin sağlık durumunun düne göre daha iyi olduğunu ve olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri