• DOLAR 32.523
  • EURO 34.559
  • ALTIN 2492.208
  • ...
Siyonist rejim Filistin topraklarını işgal etmeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni işgal projesine göre Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Nablus kentinin Karyut ve Saviye kasabalarında, Filistinlilere ait tarım arazileri gasp edilecek.

Söz konusu kasabaların arazilerinde Yahudi işgal birimleri ve yollar yapılacak.

Karyut ve Saviye kasabası, burada hayatlarını sürdürmeye çalışan Filistinli çiftçilerle, Filistinlilerin topraklarını gasp etmeye çalışan işgalciler arasında sürekli mücadeleye sahneye oluyor.

İşgalciler Filistinlilerin arazilerini gasp etmek için sık sık Filistinlilere ait ağaçları keserken Filistinli çiftçiler de yeniden fidanlar dikerek arazilerini korumaya çalışıyor.

Filistinlilerin topraklarını ve evlerini zorla ve katliamlarla gasp eden, sonra da dünya kamuoyunu yanıltmak için Filistinlilerin evlerini ve topraklarını sattıkları yalanını uyduran, diğer yandan Filistinlilerin evlerine ve arazilerine el koymak için "Sahipsiz Mülkler Yasası" çıkarıp gerçekte sahipli olan mülkleri istimlak eden siyonist işgalciler, 12 milyona yakın Filistinli mültecinin evlerine dönmesini engellerken, onların gasp edilmiş topraklarına sürekli dünyadan Yahudi göçmen taşıyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir