• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
Elazığ Umut Kervanı kasım ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Muhtaç ve yetim ailelerin zor zamanlarda yanında olan, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışındaki faaliyetleri ile muhtaçlara umut olan Umut Kervanı Vakfı, faaliyetlerine devam ediyor.

Elazığ Umut Kervanı Vakfı dönemsel yardım çalışmalarını arttırırken daha fazla ve muhtaç ailelere ulaşma konusunda hayırseverlerden destek bekliyor.

 

Elazığ Umut Kervanı Vakfı Başkan Yardımcısı Nihat Bahşi, Kasım ayındaki faaliyetlerini kamuoyu ile paylaştı. Kasım ayında 70 aileye gıda kolisi, 50 aileye kırmızı et, 6 aileye çeşitli ev eşyaları, 8 aileye giyim ve ayakkabı olmak üzere toplam 134 aileye çeşitli yardımları ulaştırdıklarını belirtti.

İstanbul Merkezli Umut Kervanı aracılığıyla yaptıkları yardımları anlatan Bahşi, "Yurt dışına hayırseverlerin vermiş olduğu yardımlar ile, 6 adak kurbanı ve 6 su kuyusu açtırdık. Fakir ve muhtaç ailelerin sayısı bizde fazladır. Biz bu yardımları ulaştırmada yetersiz kalıyoruz. Bu vesile ile hayırseverlere buradan sesleniyoruz. Ekonomik sıkıntılar olması ile beraber, muhtaç aileler daha da zor bir duruma girmişlerdir. Geçimlerini sağlayamıyorlar. Öylesi aileler vardır ki evlerinde ekmek bulamıyorlar. Ev kirası olan aileler vardır ki kiralarını ödeyemiyorlar.  Hakikaten durum içler acısıdır. Hayırseverlerin aracılığı ile bizler Elazığ Umut Kervanı olarak elimizden gelen yardımları yapıyoruz.  Fakat yetersiz kalıyor. Bundan dolayı hayırseverlerimiz bu konuda duyarlı olsunlar." dedi.

Elazığ Umut Kervanı Vakfı Başkan Yardımcısı Nihat Bahşi, yapılan yardımlar dolayısıyla hayırseverlere, Umut Kervanı çalışanı ve gönüllülerine teşekkür etti. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir