• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2324.906
  • ...
Umut Kervanı "Bir Bot Bir Mont" projesi ile umut olmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye ve dünyanın birçok farklı ülkesinde yetim, mağdur ve muhtaçlara yönelik yardım faaliyetleri yapan Umut Kervanı, İstanbul'un Kartal ilçesinde çok sayıda yetim ve muhtaç çocuğun kışlık giyim ihtiyacını karşıladı.

Yaptıkları çalışma ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı Kartal Temsilcisi Günay İşeri; 2021 yılı "Bir Mont Bir Bot" projesi kapsamında hayırseverlerin bağışlarıyla alınan bot ve montları, yetim ve mağdur çocuklara dağıtımına başladıklarını belirtti.

Kışlık ihtiyacı karşılanan çocukların, yapılan yardımlarla mutlu olduğunu ifade eden İşeri, yaptıkları yardımlarda istenilen sonuca ulaşamadıklarını belirterek hayırseverlerden henüz ihtiyacı karşılanamayan çocuklar için de yardım talebinde bulundu.

 

İşeri, hayırseverlere seslenerek, "Tespit ettiğimiz birçok ailenin çocuğu var ve birçoğunu giydiremedik. Sınırlı sayıdaki çocuklarımızı giydirdik. Elhamdülillah, bu durum hiç yoktan güzeldir. Bu anlamda hayır çalışmalarımız devam edecek bu konuda bütün duyarlı hayır sahiplerimize sesleniyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar, hayra ortak olsunlar. Bizleri de kendilerine vesile kılsınlar. Allah'ın izniyle her zaman buradayız ve onların yardımlarını mağdur ve mahrum olan çocuklara yetimlere ulaştırıyoruz, Allah hepsinden razı olsun." dedi.

Çocuklarının kışlık giyim ihtiyacı karşılanan yardıma muhtaç aileler, yapılan yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti. (İLKHA)

 

 













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir