• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
İmamoğlu özür dileyecek mi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu  geçtiğimiz günlerde Sultanbeyli’de esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile su faturası polemiğine girmişti. Polamik esnasında İmamoğlu su faturası artışından şikayetçi olan bir vatandaşı yalancılıkla suçlamıştı.

FATURALAR ORTAYA ÇIKTI !

Vatandaş, İBB'nin suya yapılan zamlarına tepki göstererek "20 lira su parası ödüyordum, 2 gün önce 46 lira su faturası geldi." demiş, İmamoğlu ise vatandaşı "yalancılıkla" suçlamıştı. İmamoğlu'nun iftirasını ve vatandaşın haklı isyanını belgeleyen faturalar ortaya çıktı. Vatandaş ise su faturasının evinde olduğunu ve bir taksi tutup faturasını getirebileceğini belirterek, "Ben yalan atmıyorum. Siz her şey güzel olacak diye bu şehrin başına geldiniz. Böyle mi olacaktı?" şeklinde yanıtı verdi. CHP'li İmamoğlu bu gelişmeler üzerine CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Özgür Erdem'in kartını vatandaşa vererek, " "Sen faturanı ilçe başkanımıza getir, 3 yıl önceki faturanı da getir. O zaman kim haklıysa kamuoyu ve vatandaşın önünde özür dilesin" dedi.

İmamoğlu'nun yalancılıkla suçladığı vatandaş haklı çıktı. Ulaşılan bilgiye göre  vatandaşın faturasının iddia ettiği gibi önce 22 TL geldiği, daha sonra ise 46 liraya çıktığı görüldü. Böylece İmamoğlu'nun 'Yalancısın' sözleri iftira niteliği kazanırken vatandaş iddiasını da kanıtlanmış oldu.

Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, "CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu'nu Hamza Kılıç amcamızdan ve 84 milyon insanımızdan özür dilemeye davet ediyorum." diyerek sosyal medyadan tepki gösterdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir