• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Artuklu Belediyesi ulaşım sorununu çözmek için alternatif yol çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Belediyesi tarafından zemin ve sıkıştırma çalışmaları gerçekleştirilen Zafer kent-AVM Güzergahı Mardin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle asfaltlanarak şehir içi ulaşımı rahatlatmak üzere trafiğe açıldı.

Asfaltlama çalışması tamamlanan Zafer kent-AVM arasında tamamlanan alternatif yol güzergahının 14 metre genişliğinde bin metre uzunluğunda olup,

Tamamlanan yolun şehir içi ulaşımında önemli bir rahatlama sağlayacağını ifade eden Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, "Göreve geldiğimiz günden beri belediyenin başlıca hizmetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmekle birlikte Artuklu ilçemizde özellikle sonradan yerleşime açılan ancak yol ve güzergâh eksikliği ciddi şekilde hissedilen vatandaşın yaşamını olumsuz etkileyen Yalım Mahallesi, 13 Mart Mahallesi ile Nur Mahalle'lerinde çok sayıda yeni alternatif yollar kazandırdık." dedi.

Tutaş, "Artuklu Belediyesi olarak güzergâh açma ve sıkıştırma çalışmalarını tamamladığımız 14 metre genişliğinde bin metre uzunluğundaki Zafer kent-AVM güzergahındaki asfaltlama çalışmasını Mardin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle tamamlamış olduk. İnşallah bu yol Artuklu da ki ulaşıma çok ciddi bir rahatlama sağlayacağına inanıyoruz. "ifadelerini kulalndı. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir