• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
Fırtına nedeniyle İstanbul'da eğitime bir gün ara verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın, bu gece yarısına kadar 90-110 km/sa hızda devam ederek, gece saatlerinden itibaren hızını biraz azaltacağı ve yarın saat 18.00’e kadar 70-90 km/sa hızda sürdüreceği tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada, "İstanbullu vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin olumsuz hava koşulları sebebiyle mağduriyet yaşamamaları için valiliğimizce; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında 'yüz yüze eğitim' faaliyetlerine 30 Kasım 2021 Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir." Denildi.

Açıklamanın devamında ise kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile personelinin bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacağı kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir