• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
İstanbul'da kuvvetli rüzgar: Araçlar devrildi uçan çatıların altında kalan birkaç kişi yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İstanbul'da dün yetkililer tarafından uyarısı yapılan lodos ve sert rüzgar, kent genelinde etkili oldu.

Yaralılar var

Edinilen bilgilere göre, Esenyurt ilçesinin Bağlarçeşme Mahallesi’nde rüzgar nedeniyle çatılar uçtu. Uçan çatıların altında kalan bir kişinin ağır yaralandığı belirtildi.

Sultangazi'de ise sert rüzgar nedeniyle dengesini kaybeden kafa üstü yere düşen bir kadın da ağır yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde kadının kafasından kanların aktığı görüldü.

Esenyurt'taki bir pazar yerinde etkili olan rüzgar nedeniyle brandaların düşen demirleri 3 kişiyi hafif yaraladı.

Araçlar devrildi

Öte yandan Kuzey Marmara Otoyolu'nda en az 3 araç rüzgarın etkisiyle devrildi. Araçların devrilmesi nedeniyle trafikte uzun süre aksamalar yaşandı. Devrilen araçta bulunanların durumu ise henüz bilinmiyor.

Camekanlar yerinden söküldü

Rüzgar nedeniyle Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde aşırı rüzgardan dolayı bir iş yerinin camekanı yerinden söküldü ve park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Olayda kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi 11. Mahalle Sitesinin de dış cepheleri rüzgara dayanamayarak yerinden söküldü. Bu olayda da kimse yaralanmadı.

Ayrıca bazı bölgelerde ağaçların yerinden söküldüğü, kiremitlerin söküldüğü, tabelaların ve dev vinçlerin devrilme tehlikesi yaşadığı öğrenildi. (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir