• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...

Ayakkabı yan sanayi sektörünün dünyadaki en büyük iki fuarından biri olan AYSAF, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık, Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Vakfı (TASEV) ve Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği (AYSAD) iş birliğinde ve KOSGEB desteği ile düzenleniyor.

Bu yıl 60'ıncısı düzenlenen olan Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF'da tabandan ökçeye, aksesuardan tekstil ve kimyevi maddelere, deri ve suni deriye kadar sektöre yönelik tüm yeni ve yenilikçi ürünler sergileniyor.

28 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek fuara ayakkabı yan sanayi sektörüne yön veren 450'nin üzerinde firma, çok sayıda markayla katılıyor. 60 bin metrekare alanda organize edilen fuar, Türkiye'nin en önemli ayakkabı yan sanayi firmalarını, aralarında uluslararası alıcı, toptancı, distribütörlerin de olduğu 20 bin profesyonel ziyaretçi ile buluşturuyor.

Ayakkabı sektörüne dair en yeni ürün ve teknolojilerinin sergilendiği fuarda; ziyaretçilerin yeni ürünlerle buluşması, katılımcı firmaların da tanıtımlarını en etkili şekilde yapmaları ve iş hacimlerini artırmaları hedefleniyor. (İLKHA)