• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Büyük Etkinliğe Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Türkiye genelinde Mart ayının son haftasından bu yana Peygamber Efendimizin (s.a.v) mübarek doğumunu çeşitli etkinliklerle kutlayan Peygamber Sevdalıları Platformu, Bursa`da çeşitli cadde, kavşak ve bulvarlara astığı brandalar ve afişlerle önümüzdeki Pazar günü düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklarını tamamladı.

Düzenlenecek etkinliğin Bursa`nın en büyük etkinliği olacağını belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü İsa Güvendik, "Türkiye`nin dört bir yanında yapılan Kutlu Doğum etkinlilerinin birini de inşallah Bursa`da gerçekleştireceğiz. Bunun için kardeşlerimizin özverili ve ihlaslı çalışmalarıyla afişlerimiz asıldı, el broşürleri ve cd`ler dağıtıldı. Halk, Peygamberi (s.a.v) zaten çok seviyor, kalbinde O`na büyük bir yer ayırıyor. İnsanlara Efendimizi tanıdıkça onlar O`nu daha çok sevecektir " dedi.

Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Pazartesi Açık Pazar alanında 28 Nisan Pazar günü saat 14.00`da yapılacak büyük Kutlu Doğum etkinliğine bütün Bursalıları davet eden Güvendik, "O meydanda O`na olan sevgi ve muhabbetimizi dile getirip ifade edeceğiz, inşallah" ifadelerini kullandı. (Zeki Aras-İLKHA)
 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir