• DOLAR 32.368
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2325.136
  • ...
Vefat eden İHH gönüllülerinin cenazeleri yarın defnedilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vakıftan yapılan açıklamada, İstanbul Genç İHH'nin, Milli Teknoloji Hamlesi'nde yeni gençler yetiştirmenin tohumlarını atmak, lise öğrencilerine yerli ve milli teknoloji aşkını aşılamak için Bursa'daki İHH Marmara Afet ve Koordinasyon Merkezi'nde düzenleyeceği Teknoloji Kampı için İstanbul'dan da bir ekibin yola çıktığı hatırlatıldı.

İstanbul Genç İHH Başkanı ve Türk Telekom veri mühendisi Kaan Talip Tığlı, Genç İHH personeli Muratcan Kaya, YediHilal Teknoloji Takımları Sorumlusu Yusuf Taha Göktaş ile Baykar Uçak Mühendisi ve İHH gönüllüsü Tarık Kesekçi'nin, İstanbul-Bursa Otoyolu'nda geçirdikleri trafik kazası sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Kağan Talip Tığlı ve Muratcan Kaya için yarın Fatih Camisi'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılınacağı aktarılan açıklamada, Tığlı ve Kaya'nın cenazelerinin İstanbul'da defnedileceği kaydedildi.

Açıklamada, Tarık Kesekçi'nin cenazesinin memleketi Nevşehir'deki H. Rasim Uzer Camisi'nden, Yusuf Taha Göktaş'ın cenazesinin ise Zonguldak Ereğli Kepeztepe Camisi'nden kaldırılacağı bildirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir