• DOLAR 32.34
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2236.157
  • ...
İHH ekibi kaza geçirdi: 4 genç vefat etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İHH İnsani Yardım Vakfı ekibinin otomobili, İstanbul'dan Bursa'ya giderken önünde seyir halinde olan bir kamyona arkadan çarptı. Kazada, Yedihilal gönüllüsü bir genç ile  İHH gönüllüsü 3 genç vefat etti.

İHH'nın acı günü!

İHH ekibinin Bursa'ya gençlere yönelik bir teknoloji kampı için gittiği belirtilirken kazada İstanbul Genç İHH Sorumlusu Kaan Tığlı (25), Lise Komisyon Sorumlusu Murat Can Kaya (21) Baykar mühendisi Tarık Kesekçi (26) ile Yedihilal görevlisi Yusuf Taha Göktaş'ın (22) vefat ettiği ifade edildi. Acı veren kazada araç sürücüsü de hayatını kaybetti.

"Kendilerini gençlere adayan yiğitlerdi"

Kaza ile ilgili açıklama yapan İHH Genel Başkan Yardımcısı Serkan Nergiz, "İHH olarak çok acı bir gün yaşıyoruz. Kardeşlerimiz Bursa’da gerçekleştirecek lise öğrencilerine yönelik teknoloji kampına gitmekteydiler. Genç yaşlarına rağmen kendilerini gençlere adayan yiğitlerdi. Ömürlerinin baharında rabblerine kavuşan gençlerimizin mekanı cennet olsun inşallah. Ailelerine de sabır diliyoruz" dedi. 

BAYKAR'DA GÖREV YAPIYOR

Kazada hayatını kaybeden biri olan Tarık Kesekçi'nin, Baykar'da görevli uçak mühendisi olduğu ortaya çıktı. Aslen Nevşehirli olan Tarık Kesekçi'nin Akıncı'nın yapımında görevli performans ve analiz mühendislerinin takım liderliğini yaptığı öğrenildi.

 

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "T3Vakfımızda yetişen ve çok sevdiğim mühendis kardeşim Tarık Kesekçi, Hakk'a yürüdü. AKINCI'da birlikte çok sabahladık. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Vatan sana minnettardır. Seni çok özleyeceğim kardeşim." ifadelerine yer verdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir