• DOLAR 32.579
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2416.817
  • ...
Gaziantep’te öğrencilere TYT ve LGS seti desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi daha önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilere 2021-2022 yılı eğitim öğretim döneminde de kitap, soru bankası ve deneme sınavı hediye ediyor.

Bu kapsamda Şahinbey Belediyesi liselere ve üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan 8’inci ve 12’inci sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav seti dağıtımı yapıyor.

Mezun olduğu Atatürk Lisesi 12’inci sınıf öğrencilerini ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler ile sohbet etti.

Öğrencilere desteklerinin devam edeceğini belirten Tahmazoğlu, “Liseye ve üniversiteye giriş sınavına hazırlanan tüm öğrencilerimize soru bankaları ve deneme kitapçıkları dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Amacımız çocuklarımızın eğitimdeki başarı oranını daha da yukarıya taşımak. Şu anda tüm 12’inci ve 8’inci sınıf öğrencilerine kitap dağıtımına başladık. İlkokul öğrencilerimize ayrı ayrı kategorilerde 746 bin tane kitap dağıtacağız. Ortaokul ve lise öğrencilerimize deneme sınavları yapıp 8’inci sınıf öğrencilerimize soru bankaları dağıtacağız. Lise öğrencilerimiz içinde 10 setten oluşan kitaplarla onları TYT ve AYT’ye hazırlanmalarına destek olacağız. Şahinbey, Gaziantep'in 9 ilçesi arasında şu an birinci sırada. İnşallah bu başarıyı her yıl devam ettirmek istiyoruz.  Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çocuklarımıza başarılı bir eğitim yılı diliyorum.” dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir