• DOLAR 32.601
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2492.704
  • ...
Bursa`da Akil İnsanlar`a Yumurtalı Protesto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Akil İnsanlar Marmara Grubu, fabrika gezilerinin ardından sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yapacakları toplantı için otele geldi.

"VUR DE VURALIM ÖL DE ÖLELİM"

Heyetin gelişi sırasında otel önünde toplanan 60 kişilik grup, Akil İnsanlar heyetini protesto etti. `Türkiye Türklerindir, Türk kalacak.` `Hainler içerde, ülkücüler dışarıda`, `Hepimiz Türküz Atatürkçüyüz`, `Vur de vuralım öl de ölelim` sloganları atan göstericiler. Toplantıya Türkiye Kamu-Sen ve Ülkü Ocakları temsilcilerinin alınmaması nedeniyle Vali Şahabettin Harput?u eleştirdiler.

"ÇÖZÜM DEĞİL BÖLÜNME SÜRECİ"

Daha sonra Kamu Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, açıklama yaptı. Türkoğlu, 47 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin toplantıya davet edildiğini, ancak milli hassasiyeti yüksek bir kuruluş olarak kendilerinin buraya davet edilmediğini söyledi. Türkoğlu, "Temsilcilerin içerde Bursa`nın nabzını tutacağı söyleniyor. Bursalılar olarak fikrimizi iletmek istiyoruz. Bu çözüm süreci değil, bölünme çözülme süreci. Bunu anlatmak istiyoruz. Sorularımızı sormak istiyoruz" dedi.

OTELE YUMURTA ATTILAR

Grup bir süre daha slogan attıktan sonra ellerindeki yumurtaları toplantının yapılacağı otele fırlattılar. Bazı yumurtalar otel önünde güvenlik koridoru oluşturan polislere isabet etti. İçeri girmek isteyen grubu polisler engelledi. Bu sırada akil insanlar heyeti sivil toplum kuruluş temsilcileri ile basına kapalı olarak toplantıya başladı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir