• DOLAR 32.584
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2428.295
  • ...
Kutlu Doğum`a ücretsiz taşıyacaklar - foto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Taşımacılık yapan esnaf hayır yarışında "biz de varız" dediler. Pazar günü düzenlenecek olan etkinliğe ücretsiz olarak yolcu taşıyacaklarını ifade eden esnaflar halkı aynı zamanda etkinlik alanından da evlerine kadar bırakacaklarını söylediler.
 
"Saray taksi olarak Bingöl`de yapılacak olan kutlu doğum haftası münasebetiyle öncelikle şehir merkezinden tüm halkımızı kutlu doğumun yapılacağı olan alana ücretsiz olarak götüreceğiz" diyen Şerafettin Ataoğlu, "Program bitişinde ise oraya gelen halkı tekrar evlerine bırakmış olacağız.Böyle bir etkinliği düzenlendikleri için Peygamber Sevdalılarına çok teşekkür ediyoruz." İfadelerini kullandı.
 
Mecit Polat ve Nihat Gürbüz ise, "Bingöl taksi olarak şehir merkezi birinci şube ve Uydu Kentte olan ikinci şubeden Kutlu Doğumun yapılacağı alana ücretsiz olarak taşıma yapacağız. Hayırlara vesile olmasını temenni ederiz." Şeklinde konuştular.
 
Star 12 Öğrenci Servisi Müdürü Yılmaz Becerikli de, "Pazar günü Peygamber efendimiz (s.a.v) kutlu doğumu münasebetiyle tüm halkımızı programın yapılacağı alana Beş Yol mevkiinde araçlarımızla ücretsiz olarak bırakacağız." Dedi.


Ziya Üzer, "Güven öğrenci servisi olarak Pazar günü kutlu doğum etkinliği düzenleneceği için bizde halkımızı Kale Önü, Düz Ağaç ve Uydu Kentten ücretsiz olarak etkinliğin yapılacağı alana taşıyacağız. Peygamber Sevdalılarının düzenleyeceği etkinlikten dolayı çok mutluyuz."şeklinde konuştu.


"Murat Taşımacılık olarak tüm halkımızı Beş Yol ve Afatlar Mevkiinden alarak etkinliğin yapılacağı alana ücretsiz olarak bırakacağız." diyen Necmettin Yıldız, "Peygamber Sevdalılarının Pazar günü düzenleyeceği etkinlikten dolayı Allah onlardan razı olsun." İfadelerini kullandı.


Pazar günü yapılacak olan kutlu doğum`a destek veren Hastane Taksi, şehir içi yolcu otobüsleri de yapılacak olan etkinliğe destek vereceklerini açıkladılar.
(Nihat Kanat/Salih Torak-İLKHA)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir