• DOLAR 32.508
  • EURO 34.629
  • ALTIN 2480.304
  • ...
Bağlar Belediyesinden yetim çocuklara giyim desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Bağlar Belediyesi, kış mevsimi öncesi yetim ve öksüz çocukları sevindirme amacıyla Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi tarafından tespit edilen başta yetimler olmak üzere ihtiyaç sahibi 50 çocuğa giysi desteği sağladı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu’nun katılımıyla belediye bünyesindeki giyim mağazasının çalışmalarıyla temin edilen kışlık giysi paketleri, belediyenin ek hizmet binasında düzenlenen mini etkinlikle ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği organizasyonda çocuklarla ilgilenen Beyoğlu, yetim ve öksüzlere özel önem atfeden bir dini inanç ve toplum yapısına sahip olduklarını dile getirerek çocukları sevindirmekten mutluluk duyduklarının altını çizdi.

Beyoğlu, "Giyim mağazamız vesilesiyle toplumun değişik kesimlerine yönelik olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yıl boyunca destek oluyoruz. Yetim ve öksüz çocuklara karşı ayrı bir hassasiyetimiz var. Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesi ile beraber tespit ettiğimiz 50 yavrumuza destek sağladık. Yetim ve öksüzlerin mutlu olduğu dünya daha da güzelleşecektir." diye konuştu. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir