• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van`da Kutlu Doğum Standı açıldı - Foto/Video
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar Günü Tarihi Van Kalesi Miting Alanı`nda düzenlenecek olan "Kutlu Doğum Mitingi" öncesi Van`ın İşlek yerlerinden olan Beşyol Dabbağoğlu Parkı`nda Kutlu Doğum Standı açtı. Vanlıların yoğun teveccüh gösterdiği stantta ayrıca Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılacak olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için de kayıtlar alınıyor.
 
"Standı ziyaret eden halka Gülsuyu ve Şeker ikram edildi"
Standı ziyaret eden halka gülsuyu ve şeker ikram eden Peygamber Sevdalıları, ayrıca stantta Kutlu Doğum CD`leri ve Pazar günü düzenlenecek olan kutlu doğum mitingine ait el ilanları verildi.
 
"Standımız yarın akşama kadar açık kalacak"
Konuyla ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü`ne üye derneklerden İkra Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İkra- Der) yönetim kurulu üyesi Yusuf Türk, "Standımızı bu gün açtık. Yarın akşama kadar açık kalacak. Burayı ziyaret eden halkımızı hem önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan kutlu doğum etkinliğine davet ediyoruz. Hem de Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için kayıt alıyoruz." dedi.
 
Halkın standa yoğun teveccüh gösterdiğini ifade eden Türk, "Standı bu gün açmamıza rağmen hamd olsun halkımızın teveccühü iyi. Artmasını da bekliyoruz" şeklinde konuştu.
 
"Pazar günü tüm halkımızı Kale Miting Alanı`na bekliyoruz"
Bu yıl farklı olarak İlin biraz daha dışında bulunan Kale miting alanında etkinliklerini yapacaklarını hatırlatan Türk, " Bu sene kale miting alanı için gerekli izinlerimizi aldık. Allah Nasip ederse etkinliğimizi kale miting alanında gerçekleştireceğiz. Buradan sizlerin vasıtasıyla genelde tüm halkımızı özelde ise tüm Van halkını Pazar günü gerçekleştireceğiz. Olan Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz" diye konuştu.
 
Standı ziyaret eden Vanlılara Gülsuyu ve Şeker ikram edilirken, ayrıca Kutlu Doğum CD`si ve el ilanı verildiği görüldü.
 
Öte yandan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için ise yetişkinlere ayrı, çocuklara ayrı olmak üzere kitaplar sergilendi. (Murat Dalgın - İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir