• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`BDP`li Belediye Kutlu Doğum`a Otobüs Vermeyi Redetti!`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu Batman koordinatörlüğü, Pazar günü Batman`da yapılacak olan büyük Kutlu Doğum etkinliği için halkın talebi ve araçların yetersiz kalması ihtimaline karşın, dün Batman Belediyesi`ne verdiği dilekçe ile resmi olarak Belediye Otobüsü talebinde bulundu.
 
Platform yetkilileri halkın ücretsiz taşınacağı 18 noktayı Belediyeye bildirerek imkânları dâhilinde talepte bulundu.
 
Daha sonra Batman Belediyesi İşletme Müdürlüğü, Peygamber Sevdalıları Platformu`nu telefonla arayarak, Batman Belediyesi Başkanvekili Serhat Temel`in kendilerine Belediye otobüslerinin güzergâhlarını değiştirmemeleri konusunda talimat verdiğini söyledi.
 
Platform yetkililerinden alınan bilgiye göre kendilerini telefonla arayan Batman Belediyesi İşletme Müdürü, "Belediye Başkanvekili talimat verdi. `Kendi güzergâhınızdan çıkmayın` dedi. O yüzden otobüslerimiz kutlu doğum alanına gelemeyecek" ifadelerini kullandı.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu, halkın yoğun isteği üzerine Pazar günü yapılacak olan büyük Kutlu Doğum etkinliği için dün Batman Belediyesi`ne verdiği dilekçede, belediyeden imkânları dâhilinde Halk Otobüsleri`ni tahsis etmesi talebinde bulunmuştu. (M. Fatih Akgül - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir