• DOLAR 32.384
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2325.72
  • ...
Gaziantep’te yapılmak istenen sapkın organizasyon tepkilerin ardından iptal oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te bir kafede halkın inanç ve değerlerine aykırı olan, sapkınları ve sapkınlığı meşru göstermesi hedeflenen organizasyonun yapılacağının duyurulmasının ardından kentteki STK temsilcileri ve duyarlı Müslümanlar tepki gösterdi.

Gelen tepkilerin ardından söz konusu organizasyonun iptal edildiği belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, organizasyonun iptal edilmesinden dolayı kafe sahibine teşekkür etti.

Gök, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"İsmini ve sahibini bilmediğimiz bir kafenin, milletin değerlerine aykırı bir girişimde bulunduğu bilgisi STK'lar olarak bize ulaştıktan sonra yapmış olduğumuz bir açıklama olmuştu.

Kafenin kime ait olduğunu açıklamamızdan çok sonra öğrendik ve bu organizasyonu yapan kişinin yani kafe sahibinin 'vatan millet' söylemlerine sahip birisi olduğunu öğrenmek de bizi ayrıca şaşırttı ve üzdü.

Biz kimin kiminle kavgası var bilmeyiz. Kimsenin yandaşı ya da düşmanı da değiliz. STK'lar olarak hayra motor şerre fren olma vazifemizi icra etme noktasında asla hesap da yapmayız. Bu vatana ve millete yapılan her yanlışın karşısında her hayırlı işin de yanında dururuz.

Sonuç itibariyle iptal sebebi ne olursa olsun programı iptal eden kafe sahibine Gazişehrin güzide STK'ları adına teşekkür ediyoruz.

Allah (celle celaluhu), ona ve hepimize hayırlı ve helal bol kazançlar versin ve bizi rızasından ayırmasın inşallah." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir