• DOLAR 32.602
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2499.882
  • ...
Gaziantep’te sapkın organizasyona tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Organizasyonun iptal edilmesi çağrısında bulunan Gök, halkın değerlerine aykırı bu tür organizasyonlara izin verilmemesi gerektiğini belirtti.

Halkın inanç ve değerlerine aykırı olan bu tür sözde organizasyonlara izin verilmemesi gerektiğini belirten Gök, “Meydanı onlara bırakmayacağız. Gaziantep'te bir Cafe'de LGBT'yi meşru gösterecek bir organizasyon hazırlığı yapılıyormuş. Bizi biz yapan değerlerimize aykırı bu tür organizasyonlarla Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkan, toplumumuzun değerlerini yozlaştırmaya çalışan şer odakları bilsin ki; biz millet olarak hele de gazi şehrin evlatları olarak buna müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Gök, “Sadece 25 bin Memur-Sen üyesi adına değil, bu şehrin sağduyulu ve vatan millet sevdalısı tüm STK'ları adına diyorum ki bu millet bugüne kadar her türlü sapkınlığın karşısında olmuş, bundan sonra da karşısında olmaya devam edecektir. Eğer bu organizasyonu yapanlar milli, manevi ve bizi biz yapan toplumsal değerlerimize aykırı bu organizasyondan vazgeçmezlerse söz konusu kafenin önünde sivil toplum kuruluşları olarak bir basın açıklaması ve eylem yapacağız.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir