• DOLAR 32.587
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2523.479
  • ...
Batman Mevlidi İçin Anons Araçları Dolaşmaya Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Peygamber Sevdalıları Platformu, Pazar günü düzenleyeceği büyük Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
 
Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla CD ve davetiyeleri dağıtan platforma üye derneklerin üye ve gönüllüleri, şehir merkezinde ve kırsaldaki tüm evleri dolaşmış durumda.
 
Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman`da Pazar günü yapılacak olan büyük Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı.
 
Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine "Allah, Muhammed, Peygamber Sevdalıları Platformu amblemi, etkinliğe davet afişleri ve `Kutlu Doğum Etkinliğine Tüm Halkımız Davetlidir` yazan afişler asıldı.
 
Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden saat 10.30 itibariyle hareket etti.
Cuma, Cumartesi günleri her gün dörder adet anons aracı Batman`ı ve yakın köyleri gezecek. Pazar günü öğle vaktine kadar ise Batman`ı iki araç gezerek vatandaşları Kutlu Doğum etkinliğine davet edecek.
 
Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Genel Başkanı M. Ali Rüzgâr, "Peygamber Sevdalıları Platformu adına bilgilendirme ve anons çalışmalarını bizler yüklendik. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü öğlen vaktine kadar Batman`ın tüm mahalleleri, caddeleri, sokakları ve yakın köyleri gezerek halkı bilgilendiriyoruz. Batman ve çevre köylerdeki halkı, Pazar günü yapılacak olan büyük Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz. Amacımız Batman`a yakışır bir şekilde Peygamber efendimiz`i (sav) anmaktır" dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir