• DOLAR 32.593
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2407.21
  • ...
ASDER'den BATSO'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kısa adı ASDER olan Adaleti Savunanlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Kaplan, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Kaçmaz ve ASDER Ankara Şube Başkanı Kerim Sürel, yeni süreci değerlendirmek, bu süreçle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu'nu ziyaret etti.

 

ASDER Genel Başkan Yardımcısı Kaplan, Adaleti Savunanlar Derneği Genel Merkezi adına heyet olarak çözüm süreciyle ilgili görüşmeler yapmak için bölgeye geldiklerini dile getirerek, Barış süreciyle ilgili olarak bölgeyi askerlerin farklı bir bakış açısıyla görmek, yerinde değerlendirmek, sivil toplum örgütleriyle ve kanaat önderleriyle görüşmeler yapmak amacında olduklarını ifade etti. Buradaki görüşmeler ışığında bir değerlendirme raporu hazırlayıp bunu kamuoyu ile paylaşmak istediklerini vurguladı.

 

Oldukça verimli geçtiği belirtilen görüşme esnasında Başkan Nasıroğlu, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölge sorunları ile ilgili kendi görüşlerini içeren bir raporu heyete sundu. (Sezer İlbasan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir