• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Malatya Umut Kervanından onlarca çocuğa kışlık kıyafet yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi görerek muhtaçlara yardım eli uzatan Malatya Umut Kervanı, "Bir Bot Bir Mont" projesi ile başlatmış olduğu çağrıya, hayırseverlerin desteği ile onlarca çocuğa bot ve mont yardımında bulundu.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Malatya Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Yıldız, "Yaptığımız çağrıya duyarsız kalmayan hayırsever kardeşlerimizin desteği ile daha önceden tespit ettiğimiz onlarca yetim ve muhtaç çocuğa bot ve mont yardımında bulunduk. Elimizde kaydı bulunan birçok muhtaç ailenin çocukları var, malumunuz hava giderek soğuyor. 'Yırtık ayakkabı ve montsuz okula giden bu muhtaç çocuklara sahip çıkıp giyimini üstleniyorum' diyen hayırseverler muhakkak olacaktır. Bize ulaştıkları takdirde kendileri ile muhtaçlar arasında köprü görevini yapmaya hazırız." dedi.

Yıldız, "Bu hayırlı işte desteklerini bizden esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun. Çocukların o mutluluklarını gördükçe, yaptıkları duaları duydukça, Rabbimize hamd ediyoruz. Hayırseverlerimize de dua ediyoruz." diye konuştu.

Malatya Umut Kervanı olarak yetimlerin ve yoksulların ihtiyaçlarını gidermeye dönük faaliyetler yürüttüklerini vurgulayan Yıldız, "Bu çocuklar yüzlerce yardıma muhtaç çocuklardan sadece birkaç tanesidir. Malatya Umut Kervanı olarak çocukların mutluluğunu yüreğimizde hissediyoruz. Çünkü yetimler, yoksullar gülümsüyor! Bundan daha güzel ve hayırlı ne olabilir?" ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir