• DOLAR 32.312
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2278.631
  • ...
Siyonist işgalciler Kudüs Valisinin evine ses bombalarıyla saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonistler bugün sabahın erken saatlerinde, Batı Şeria'nın değişik bölgelerinde ve Kudüs'te yine baskınlar düzenleyerek aralarında özgürlüğüne kavuşmuş olan eski esirlerin de bulunduğu 13 Filistinliyi alıkoyarak işkence merkezlerine götürdü.

Batı Şeria'nın Tulkerem vilayetinde 7 Filistinli işgal rejiminin alıkoydukları arasında özgürlüğüne kavuşan eski esirler de bulunuyor.

İşgalci siyonist rejime bağlı özel bir birlik tarafından Filistin'in Kudüs Valisi Adnan Kays'ın evine baskın düzenlediği ve evinin içine ses bombaları attıkları öğrenildi. Vali ve çocuklarını darp eden işgalcilerin saldırılarında, evde bulunan aile fertlerinden bazılarının yaralandığı ve saldırıdan dolayı ev eşyalarının büyük zarar gördüğü belirtildi.

İşgalciler siyonistler zorbalıklarını devam ettirerek kendilerine direnen Valinin bir oğlunu ve 2 kardeşini darp ederek esir aldı.

Bir alıkoyma da işgal altındaki Kudüs'ün El-İseviyye ve Silvan semtlerinde yaşandı. El-İseviyye'de bir, Silvan'da da bir Filistinli işgalcilerin baskınlarında alıkonularak esir edildi.

Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesindeki El-Ludd şehrinde de 2 ay önce özgürlüğüne kavuşan eski esirlerden İyd Hasune, yeniden esir edildi.

İşgalci siyonistlerin rutin hale getirdikleri ve genellikle gece yarısı ve şafak sökmeden önce gerçekleştirdikleri baskınlarda; evlerin mahremiyetleri ihlal ediliyor, geniş çaplı aramalar yapılıyor, özel eşyalarını karıştırılıyor ve ev eşyalarına büyük zararlar veriliyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir