• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
Avrupa Yetim Eli Şanlıurfa'da yetim çocukları sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye'nin birçok ilinde ihtiyaç sahiplerine, hayırseverlerin yaptıkları yardımları ulaştıran Avrupa Yetim Eli, "Bir bot bir mont" projesi kapsamında Şanlıurfa'daki yetim çocukları sevindirdi.

Yetimler Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Celalettin Kılıç öncülüğünde yapılan yardımlarla sevinen yetim çocuklar, Avrupa Yetim Eli'ne teşekkür etti.

Avrupa Yetim Eli'nin gönüllü temsilcisi Muhammed Ali Aysu, yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli olarak dünyanın birçok coğrafyasında yetim, öksüz, mağdur ve kimsesizlere yardım etmeye çalışıyoruz. Bugün Şanlıurfa'dayız. Buradaki yetim kardeşlerimizin üşümemesi ve akranları gibi kışı sıcak geçirebilmeleri için onlara bot, mont, atkı, bere ve aynı zamanda et yardımında bulunduk. Rabbim, hayır sahiplerinden razı olsun. Avrupa Yetim Eli olarak nerede bir mağdur ve mazlum varsa imkanlarımız ölçüsünde hayırseverlerin destekleri ile onlara destek olmaya devam edeceğiz. Avrupa Yetim Eli olarak Türkiye'nin birçok ilinde yetim çocuklarımıza bot, mont, atkı, bere hediye edeceğiz inşallah. Hayırseverlere çağrımız; yetimlerin üşümemesi için sizde yardımda bulunun biz de gönderdiğiniz yardımlara aracı olalım. Allah tüm hayırseverlerden razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir