• DOLAR 32.566
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2432.034
  • ...
Erciş Kutlu Doğuma hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü tarafından Cumartesi günü Erciş Şehir Stadyumunda düzenleyeceği etkinlik için cadde ve işyerine afişler asıldı.


Erciş İhya-Der üye ve gönüllüleri el ele verip çevre belde ve köylerde ev ev dolaşıp Peygamber Efendimizi anlatan ilahi CD'leri dağıtarak halkı etkinliğe davet etti.


Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Erciş Tertip Komitesi Başkanı Halit Polater, "Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Erciş İhya-Der olarak Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) Kutlu Doğumu münasebetiyle 4. kez düzenleyeceğimiz etkinlik bu yıl 27 Nisan tarihinde Erciş Şehir Stadyumunda yapacağız.


'Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (s.a.v)' adlı etkinlik için bu yıl ilçe genelinde ve köylerinde toplam 15 bin CD, 20 bin el ilanı dağıtıyoruz. 1500 duvar afişi, 2 tane yol afişi asıyoruz. Anons arabamız ise ilçede ve köylerde bugün dâhil 3 gün anons yapılacak. Etkinlik günü 10.00 ile 13.00 saatleri arasında Büyük Cami önünde ücretsiz servislerle halkımızı etkinlik yerine taşıyacağız. Uğruna canlar feda olan Peygamberimizin Kutlu Doğum etkinliğine tüm Peygamber sevdalısı halkımız davetlidir" dedi. (Hamza Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir