• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2299.603
  • ...
Umut Kervanı, Mardin'de yetim ve muhtaçlara kışlık giyecek dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye genelinde yardım faaliyeti yürüten Umut Kervanı, Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'ndeki yardım faaliyetleri kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere kışlık giyecek dağıttı.

Konu hakkında açıklama yapan Mardin Umut Kervanı Başkanı Fatih Akman, kendilerine yardımlar ulaştıkça bu hayırlı görevi sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

 

Akman, "Mardin Umut Kervanı olarak insani yardım çalışmalarını icra etmek üzere sahadayız. 'Bir Bot Bir Mont' çalışmasının startını Mardin'de vermiştik. Bu çalışma kapsamında Artuklu ilçesinde 300 kişiye ulaşmıştık. Bugün Ortaköy Umut Kervanı temsilcisi Ahmet Bişi vasıtasıyla 'Bir Bot Bir Mont' kapsamında bir hayırseverin yaptığı kışlık yardımla 75 muhtaç ve yetim kişiye ulaştırmış olacağız. Rabbim katkı sunan hayırseverlerimizden razı olsun, emeklerinin karşılığını versin ve cennetle mükâfatlandırsın. Hayırsever kardeşlerimiz insani yardım anlamında bize ulaştıkları taktirde onların iyiliklerini yetim ve muhtaçlara ulaştırmaya devam edeceğiz. İyilik köprüsü olarak bu görevi icra edeceğimizi ve her zaman hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir