• DOLAR 32.319
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2295.429
  • ...
Van'da gıda sektörü toplanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademisyenleri ile Gıda Sektörü Sanayicileri Buluşması Toplantısı bugün saat 14.00'da Van Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapılacak.

 

Van Sanayisinin kalkınmasını hedefleyen projeler üretmek, planlanan yeni projelerin uygulanabilirliğini daha kısa zamanda gözlemleyebilmek, sanayicinin Üniversitedeki kendi sektörü ile ilgili bölümlerle hızlı bir şekilde iletişime geçmek ve bu sektörde yapılacak yeniliklerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Gıda Sektörü Sanayicileri bugün bir araya geliyor. VATBO toplantı salonunda gerçekleştirilecek toplantıya çok sayıda gıda sektörü ve sanayi kurumu ile sektörün STK temsilcileri katılacak.

 

Toplantıda Van Sanayisindeki görülen eksikliklerin giderilmesi konusu masaya yatırılacak.

 

Toplantıya, Van Belediye Başkanlığı, Van Y.Y.Ü. Rektörlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Van İl Müdürlüğü, Van Et Kombinası Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Van İl Müdürlüğü, KOSGEB Van Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Van Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, Van Ticaret Borsası, Van OSB Müdürlüğü, Van Aktif Sanayi ve İşadamları Derneği, Müsiad Van Şubesi, TÜMSİAD Van Şubesi, ABİGEM Van Şubesi, İŞGEM, VOTAŞ ve Gıda Sektöründeki Sanayici ve İşadamları katılacak. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir