• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
İŞTE MİLYONLARIN AŞKI!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doğruhaber

Peygamber Sevdalıları, Resul-i Zişan’a biatlerini tazeledi. Milyonların hep bir ağızdan “Allah-u Ekber Muhammed Rehber!” nidaları imanlı gönüllere cesaret verirken küfrün odaklarına korku saldı. Tüm engellemelere rağmen meydanı dolduran milyonlar “Allah Resulü’ne savaş açanlar bir kez daha kaybetti” dedirtti.

Diyarbakır tarihi bir güne daha şahitlik etti. Peygamber Sevdalıları Platformu, Diyarbakır Newroz Parkı Miting Alanı’nda ihtişamlı bir Kutlu Doğum etkinliği düzenledi. Yaklaşık 1,5 milyon kişinin katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğine İran, Irak, Suriye Lübnan, Avrupa ve Afrika ülkelerinden olmak üzere toplam 30 ülkeden âlimler ve siyasi hareket liderlerinin yanı sıra kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz ve çok sayıda parti yetkilisi davetli olarak katıldı. Etkinliğe çevre il ve ilçelerdeki Peygamber Sevdalıları tarafından yoğun ilgi gösterildi. Belediye araçlarının etkinliğe yolcu taşımaması üzerine Peygamber Sevdalıları Platformu’na başvuran binlerce araç sahibi, insanları ücretsiz olarak alana taşıdı. Gönüllü araçların sayısının fazlalığından dolayı Diyarbakır trafiği kilitlendi. Kutlu Doğum etkinliğinde, 50 kişilik gönüllü sağlık ekibi de hazır bulundu. Rehber TV, Kudüs TV ve Uzay TV kanallarının canlı yayınla verdiği etkinlikte, Milyar Salavat Kampanyası neticesinde13 milyarı aşkın salavatın okunduğu açıklandı.

BDP’Lİ BELEDİYE ETKİNLİĞİ SABOTE ETMEYE ÇALIŞTI
Kutlu Doğum etkinliğini her yıl İstasyon Meydanı’nda düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu, alanın dar gelmesi nedeniyle bu yıl daha geniş bir alan olan Newroz Parkı Miting Alanı’nı seçti. Etkinlik için gerekli tüm yasal izinleri alan Platform, BDP’li belediyenin hazımsızlığıyla karşılaştı. Etkinliğin gerçekleşmemesi için başından beri engel çıkarmaya çalışan BDP’li Bağlar Belediyesi, etkinliğin son anına kadar çirkin tavırlar sergiledi.

Önce tadilat çalışmalarını bahane ederek etkinliğin Newruz Parkı’nda gerçekleştirilmesine izin vermeyen Belediye, ısrarlı çabalar nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı. Etkinliğin yapıldığı sırada da bedevi bir tavır takınan BDP’li Belediye, etkinlik alanında bulunan tuvaletlerin suyunu kesti. Etkinliğe araçlarıyla gelen katılımcıların araçlarını yasak yerlere park edilmemesine rağmen belediyeye bağlı zabıta ekiplerince çekilmeye çalışıldı. Öte yandan, trafik polisinin tavrı da BDP’li belediye kadar anlaşılmaz bulundu. Etkinlik için çevre il ve ilçelerden gelen on binlerce Peygamber Sevdalısı saatlerce trafikte bekletildi. Bu nedenle binlerce Peygamber Sevdalısının etkinliğin bitimine doğru hâlâ alana akın ettikleri görüldü.

BU SEVDAYI ENGELLEMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ
Sunuculuğunu Yunus Emiroğlu ile Abdulvahap Kaplan’ın yaptığı etkinlik, saat 14.00’te Abdullah Asılsoy Hoca’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Peygamber Sevdalıları Platformu Mevlit Ekibi tarafından Kürtçe olarak Mevlid-i Şerif okundu. Daha sonra ilahi sanatçıları tarafından ilahiler ve naatler okundu. Etkinlikte konuşan Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörü Molla Yahya Yılmaz, Allah ve Resulünü sevmeyi engellemeye hiç kimsenin gücünün yetemeyeceğini söyledi.

İSLAM DÜNYASINA BİRLİK ÇAĞRISI YAPILDI
Programda Kürtçe bir konuşma yapan Molla Osman Teyfur, “Selahaddin, bütün Müslümanları etrafında toplayarak Mescid-i Aksa’yı Yahudilerin sömürgesinden ve işgalinden kurtardı. Bugün de biz Peygamber Sevdalıları olarak bir çatı etrafında toplanmışız ve inşallah hem dünyada hem de ahirette kurtuluşa ereceğiz. Yeter ki biz Müslümanlar vahdet içinde birlik beraberlik içinde olalım, kurtuluşumuz ve özgürlüğümüz çok yakındır. Müslümanlar mezheplerini ve ırklarını bir kenara bırakarak İslam çatısı altında birleşmelidirler” dedi.

NEWROZ PARKI’NDAN İSTASYON MEYDANINA SELAM!
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş Hoca da önemli mesajlar içeren konuşmasında, “İstasyon Meydanı kusura bakmasın. Hani, Allah Resulünün sürekli yaslandığı hurma ağacı gibi İstasyon Meydanı da üzgün. Ey İstasyon Meydanı! Sen defalarca Muhammedi sevdaya şahitlik ettin. Asfaltına, taşına, duvarlarına Peygamber(SAV) sevdası nakşoldu” ifadelerini kullandı.

SAİDLER KAZANDI, REJİM KAYBETTİ
Muhammedi sevdanın Avrupa’ya ve dünyaya ulaştığını belirten Göktaş, “Allah’a yemin ediyorum ki şu Peygamber sevdası, Irak ve Suriye’de akan kanı durduracak. Bugün Peygamber ile savaşanlar kaybetmişlerdir. Bu rejim kaybetmiştir. Rejim sahiplerine sesleniyorum: Hz. Muhammed karşısında kaybettiniz. Öyleyse yenilmenin gereğini yapın! Bu ülkenin taşlarına kazıdığınız zırvaları alın götürün! Bu halkın çocuklarının kendisiyle dilini kirlettiğiniz andlarınızı alın götürün! Şu kardeşlerimizin bulunduğu toprak yığını arkasında alana giremeyen büyük bir topluluk var. Şehir şu anda kilitlenmiş durumda, Alana insanlar giremiyor. Peygamberle savaşanlar kaybetmişlerdir, bunu itiraf etsinler artık. Şeyh Said kazanmıştır, Said-i Nursi kazanmıştır, Şeyh Esad Erbili kazanmıştır, İskilipli Atıf Hoca kazanmıştır, Şapka takmadığı için idam edilenler kazanmıştır. Kemalizm kaybetmiştir, resmi kurumlar kaydetsinler, kaybettiniz!”

PEYGAMBER SEVDALILARINI HESABA KATMADAN ADIM ATAMAZSINIZ!
Hükümete de seslenen Göktaş “Bu meydanın görüşünü almadan bir milim ileriye gidemeyeceksiniz. Peygamber Sevdalılarını hesaba katmadan, ciddiye almadan adım atamazsınız. Hesaplarınızı, derslerinizi bu sevdaya göre ayarlamalısınız. Ayarlamazsanız hesaplarınız geri tepecek.” ifadelerini kaydetti.
Tarihi etkinlik Molla Nizam Yalçın’ın okuduğu dua ile son buldu.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir