• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Kanal 7’de “Ahlaksızlık` Açılımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kanal 7, tecavüz sahneleriyle bilinen ve özellikle muhafazakar camianın büyük tepkisini çeken “Fatmagül’ün Suçu Ne” adlı diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Daha önce Kanal D’de yayınlanan ‘Fatmagülün Suçu Ne?’ adlı dizinin tekrarının 29 Nisan tarihinden itibaren Kanal 7’de yayınlanacağının açıklanması, kanalın izleyici kitlesini oluşturan muhafazakar kesimin tepkisine sebep oldu.

İslam toplumunun aile yapısı ile alakası olmayan bir tecavüz olayını konu alan ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ adlı dizinin Kanal 7 tarafından transfer edilmesi üzerine kanala sosyal medya üzerinden de tepki yağmaya başladı.

“Kanal 7 Fatmagül`ü geceyarısından sonra mı yayınlayacak?” sorusunu soran takipçiler, Kanal’ın reytin kaygısına düştüğünü savundular.

“BUNLARIN MEZHEBİ GENİŞLEDİ İYİCE”

Twitter kullanıcıları oluşturdukları #Kanal7ninSuçuNe Hashtag`i ile tepkilerini bakın nasıl dile getirdiler:

mustafa yıldırım ‏@myfalcon1 : #Kanal7ninSuçuNe sizin faaliyete geçmeniz için yapılan o kadar emeğe saygısızlık etmeyin, sırada ne var yerli dallası ne zaman yayınlayacaksınız

C.Nihat TOPCU ‏@cnihattopcu : #Kanal7ninSuçuNe Kanal7 = Miras7 olmuştur. Kanal 7 Yöneticileri kendi aile fertlerini de o dizi de oynatır mı acaba?

Murat Demirhan‏@MuratDemirhan92 : Kanal 7`nin yaptığı tecavüzcüsüne aşık olan aptal kız vakası #Kanal7ninSuçuNe

B.A ‏@nevrak_da: La bu kanal7 neyin kafasını yaşıyor bunların mezhebi genişledi iyice yeminle. #Kanal7ninSuçuNe

Gülay ARSLAN ‏@ArslanGlay1 : Fatmagül`ü izlemek için kartel kanallarını açıp künaha girmeyin. Sizin için anlaştık #Kanal7ninSuçuNe

zeymuran ‏@zeymura : İslamcı amcalar teyzeler dayılar artık yeni diziniz :D yazık puuu size #Kanal7ninSuçuNe

Justin Bi(e)beron ‏@ebuhaz : Ben demiştim bir süveyş kanalı var birde diğerleri diye #Kanal7ninSuçuNe Biz Onları Bihter Sandık.

İlhan Çebi ‏@DenyoVeHakikat : Kanal 7 Allah belanı versin diyeceğim ama daha ne kadar verecekti ki belanı? #Kanal7ninSuçuNe Sen Fatmagül`e gitmezsen Fatmagül sana gelir... Kanal 7 iğfal edilmiş diyorlar...

Fâtıma ‏@meh_ruyan : Asdghjkl bu ne sinir kahkaha arası bişi yaşıyorum #Kanal7ninSuçuNe

Habervaktim.com

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir