• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Yetimler Vakfı Van Temsilciliği dualarla açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

2009 yılında faaliyet sahasına dernek olarak çıktığı yolda, daha geniş kapsamlı yardım çalışmaları için 2017 yılında vakıf başvurusunda bulunan Yetimler Vakfı, o günden itibaren çalışmalarına vakıf olarak devam etmektedir.

Yetim ve kimsesiz çocukların maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılayarak topluma kazandıran Yetimler Vakfı, Van Temsilciliğini de açarak daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

 

Vali Mithat Bey Mahallesi'nde faaliyetlerini sürdürecek olan Yetimler Vakfı Van Şubesi dualarla açıldı.

Açılıştan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Memduh Emek, temsilciliğin açılması için çaba gösteren herkese teşekkür ederek yetimlerin gönlüne dokunmak ve bir nebze de olsa onlara ulaşmak için bir şeyler yapmak istediklerini belirtti.

Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Memduh Emek

Yetimler Vakfı olarak Türkiye geneli yürüttükleri faaliyetleri Van'da da yürüteceklerini ifade eden Emek, "Muhtaç durumda olan yetimlerimize nakdi yardımda bulunacağız. Zaten 2 yıldır burada faaliyet göstermekteyiz. Belli bir sayıda yetimimize yardım ulaştırıyoruz. Bu sayıyı arttıracağız. Nakdi yardım, kışın bot ve mont yardımı, kırtasiye, bayramlarda giyim yardımı ve diğer bütün ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Yetişebildiğimiz yetimlerimize yardım ulaştıracağız." dedi.

Yetimler Vakfı Van Temsilciliğinin açılış programına Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ekinci ve Memduh Emek'in yanı sıra Memur-Sen Van İl Başkanı Mehmet Emin Uca, Büro Memur-Sen Van Şube Başkanı Mahmut Gülaçar, HÜDA PAR Edremit İlçe Başkanı Fethullah Botan, HÜDA PAR İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Oktuay ve davetliler katıldı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir