• DOLAR 32.515
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.408
  • ...
Konya Kutlu Doğuma Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Peygamber Sevdalıları Platformunun Konya`da düzenleyeceği program için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Pazar günü saat 14.00`de Karatay Müzesinin yanındaki açık alanda yapılacak olan etkinlik için hummalı bir çalışmaya başlandı. Cadde ve sokaklar Hz.Muhammed`in güzel isminin yazılı olduğu pankart ve afişlerle süsleniyor.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu Konya koordinatörü Nezir Tunç , etkinliğe ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Platform olarak bir buçuk ay yaptığımız çalışmalardan sonra son hazırlıklara geldik .Amacımız Hz. Muhammed`e(sav) yaraşır bir kutlu doğum programı hazırlamaktır.Evlere 30 bin adet cd ile,30 bin adet el ilanı dağıtımına, cadde ve sokaklara 5 bin adet afiş ve 33 adet bez pankart asmaya başladık.Bunun yanında kanaat önderlerine, müftülere, Belediye başkanlarına,sivil toplum kuruluşlarına,mahalle imam ve muhtarlarına davetiye kartlarını göndermeye başladık.Hedefimiz Cuma akşamına kadar bütün Konyalıları etkinlikten haberdar etmektir."dedi.
 
Çalışmalarının bununla bitmediğini ifade eden Tunç,"Bir haftadır her gün Konya Tv, Ribat Fm ve Radyo EN yapacağımız kutlu doğum etkinliğinin reklamını vermekteler. Cumartesi gün boyu Pazar günü de öğleye kadar gezici araçlarımız mahallelerde yapacakları anonslarla milleti Resulullah`ın (sav) kutlu doğumuna davet edeceklerdir.Şimdiden teşrif eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.
(İlyas Yavuz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir