• DOLAR 32.552
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2497.523
  • ...
Ankara'da doğalgaz patlaması: 2 ölü 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 3 katlı binada patlama meydana geldi. Patlama ile birlikte binanın mutfak bölümlerinde göçük oluştu.

22.30 sıralarında Kızlarpınarı Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binada meydana gelen patlamanın ardından yangın çıkarken, binada çökme meydana geldi. Çevrede panik ve korkuya neden olan patlamanın ardından çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi ile Başkent Gaz görevlileri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin ilk müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Yangının söndürülmesinin ardından ekipler bina içine girdi. Yapılan ilk incelemede 3 katlı binanın tüm katlarındaki mutfak bölümlerinde patlama meydana geldiği ve patlama ile birlikte de çökme oluştuğu belirlendi. İtfaiyenin çalışmasıyla binada kalanlar tahliye edildi, bu sırada büyük panik yaşandı.

Arama kurtarma çalışmalarında Umutcan Yeter (21), Beyzagül Yokuş (15), Irak uyruklu Usame Kahtan (5), hamile Zine Abdülkerim Ahmed El Vahap (26), Muhammed Kahtan (35) ile Melek Kahtan (2) yaralı olarak çıkarıldı ve ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Yaralılardan Muhammed Kahtan ile 2 yaşındaki kızı Melek, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Binada iki Türkiye vatandaşı, Iraklı Türkmen aile ile bir de Afgan ailenin yaşadığı, Afgan ailenin bir başka komşusuna misafirliğe gittiği için patlama esnasında evde olmadıkları, bazı dairelerin de boş olduğu belirtildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir