• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
Siyonistler Kudüs'te yeni işgal birimleri inşa ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Chimini Properties adlı siyonist emlak şirketi, adı geçen yerleşim merkezine inşa edilmesi planlanan 400 yeni konutun satışı için kampanya başlattı. Bu konutların Cebelu'l-Mukebber Mahallesi'nin tam merkezindeki Komiser Sarayı Parkı civarına yapılacağı belirtildi.

Adı geçen şirketin müdürü Udi Rigunis, söz konusu konutların Kudüs'ün en güzel manzarasına sahip olduğunu, ayrıca yakınına otellerin ve bir alışveriş merkezinin inşa edileceğini söyledi.

İşgal rejiminin Nof Tsion yahudi yerleşim merkezine geçen yıl 90 yeni konut inşa ettiğine dikkat çekildi.

Siyonist işgal rejimi Kudüs'ün tarihi bölgelerini Yahudi kuşatmasına almak için sürekli yeni yerleşim merkezleri kuruyor veya var olan yerleşim merkezlerine yeni konutlar inşa ediyor. Filistinlileri ise göçe zorlamak amacıyla onların inşaat ruhsatı almalarına izin vermiyor. Ruhsatsız ev yapmaları durumunda ise derhal yıkım ihtarı veriyor ve Filistinlileri evlerini kendi elleriyle yıkmaya zorluyor. Yıkmamaları durumunda ise belediye ekiplerini gönderip yıktırırken, ev sahiplerinden de en az 80 bin şekel (276 bin TL) yıkım parası istiyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir