• DOLAR 32.385
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Türkiye’nin Mossad tutuklamaları Tel Aviv’i endişelendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye de yakalanan 17 Mossad ajanının ardından siyonist hükümeti Türkiye’ye seyahat etmeyi düşünen vatandaşlarını üstü kapalı uyarıyor.

siyonistler, birçok ajans ve kurum aracılığıyla vatandaşlarını tatil için Türkiye yerine Rusya veya Gürcistan’a gitmeleri yönünde teşvik ediyor.

MİT'TEN MOSSAD OPERASYONU: 15 TUTUKLAMA

Türkiye'de siyonistler adına casusluk faaliyeti yürüten 15 kişi MİT'in bir yıllık takibinin ardından yakalandı. Mossad adına faaliyet yürüten şebekenin Türkiye'deki Filistinli ve başarılı yabancı öğrencileri takibe aldıkları tespit edildi.

Siyonist gizli servisi Mossad adına Türkiye’ de casusluk yapan 15 kişi yakalandı. MİT, Mossad'ın Türkiye'deki siyonist muhaliflerine yönelik faaliyetlerini tespit etti.

3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca 200 kişilik MİT ekibiyle gölge gibi izlendi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EVİNİ İZLİYORLARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çamlıca Kulesi'nden Üsküdar'daki konutunun görsellerini çeken Siyonist Mody ve Natali O. çifti ile yanlarında bulunan İhsan A. 10 Kasım Çarşamba günü gözaltına alındı. 

3 şüpheli, 'Siyasal ve askeri casusluk' suçundan tutuklandıte. Şüphelilerin incelenen dijitallerinde Mody ve Natali O.'nun çektikleri görselleri 'Aile'  adını verdikleri gruba anlık olarak paylaştıkları ve Çamlıca Kulesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutu arasındaki mesafenin de belirtildiği tespit edildi. 

Çiftin, kule hakkında teknik bilgileri de not düştüğü belirlendi. Ayrıca, şüpheliler sorgu sırasında mesleklerini 'şoför' olarak bildirdikleri öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir