• DOLAR 32.503
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2435.512
  • ...
Güvenlikçi şiddetine idari soruşturma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinin güvenlik görevlilerinin bir hastayı öldüresiye dövmesi olayıyla ilgili İlke Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Kadir Çağlar Çatak "Sebep ne olursa olsun böyle bir olay kabul edilemez. Konu ile ilgili idari soruşturma başlattık" dedi.
 
Dün, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Nöroloji bölümünde, yaşlı bir hastayı tartaklayan güvenlik görevlilerine biraz nazik olmaları için uyarıda bulunan başka bir hasta, 7 güvenlik görevlisi tarafından öldüresiye dövüldü.
 
Güvenlik görevlileri ayrıca olaya tepki gösteren başka hastalara da hakaret etti. Konu ile ilgili İlke Haber Ajansına konuşan Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doktor Kadir Çağlar Çatak, "Olay savcılığa intikal etmiş. Savcılık ifadeleri aldı. Olay bize intikal eder etmez bizde idari olarak soruşturma başlattık. İdari soruşturmadan sonuçları kamuoyuyla paylaşacağız. Sebep ne olursa olsun hastana görevlilerinin bir vatandaşı bu şekilde darp etmeleri kabul edilemez. Hasta yakınlarının doktorlar ve hastane personeline yönelik şiddetini nasıl kınıyorsak aynen öyle de hastane personelinin hastalara yönelik şiddetini kınıyoruz" dedi.(Şefik Mert- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir