• DOLAR 32.836
  • EURO 35.453
  • ALTIN 2515.035
  • ...
"Allah'ın Resulü bizimle Kutlu Doğuma geldi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü tarafından Bursa'nın Gemlik ilçesinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum programına katılan halk duygu dolu anlar yaşadı.

 

Etkinlik duygularını dile getiren halk, bu tür programları tertip eden Peygamber Sevdalılarına sürekli dua ettiklerini belirttiler.

 

Etkinliği çok beğendiklerini dile getiren bayan katılımcılar, "Allah daim etsin bu tür etkinlilerin devamını bekliyoruz."dedi.

 

Bursa'dan program için geldiğini söyleyen katılımcılardan Abdulmecit Çay ise, etkinliğin çok güzel olduğunu ifade ederek programı düzenleyenlerden "Allah razı olsun" diyerek hayır dualarda bulundu.

 

"O anı anlatmak çok güç"
Programa katılanlardan Turan Uysal da, Peygamber Sevdalıları Platformunun Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirdiği etkinlik öncesi Allah'ın Resul'ünü rüyasında gördüğünü ifade ederek şöyle konuştu: "Biz hazırlıklarımızı tamamlayıp yola koyulmak üzereyken değerli bir seydamız Peygamber Efendimizin (s.a.v) geleceğini söyledi. Biz de O'nu bekliyorduk sonra Efendimiz (sav) geldi bize tabaklar içerisinde şeker ikram etti sonra O'nun da bindiği otobüsle kutlu doğum etkinliğine geldik" dedi.

 

O anı anlatmanın çok güç olduğunu dile getiren Uysal; gerçekten O'nun gelişini görmemiz ve bizimle birlikte etkinliğe katılıyor olmasını görmek bizim için şereftir ve bu duyguların tarifi yoktur" ifadelerini kullandı. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir