• DOLAR 32.586
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2421.655
  • ...
Muhammedî Nidâları Duyan Var mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Resulü Muhammed Mustafa (SAV)’e sonsuz salat ve selamlar olsun. Biz Peygamber âşıklarını En Sevgili’nin kutlu doğum coşkusuyla tekrar buluşturan Rabbimize şükürler olsun.

Yine bir kutlu doğum zamanı ve coşkusuyla buluşmak, bu coşkuyu ve sevdayı Peygamber âşıklarıyla gönüllerde yaşayıp lisanlarla dillendirmek, haykırmak Rabbimizin bizlere ne güzel bir lütfudur. İslam düşmanlarının Müslümanlara eziyetleri, esaretleri Allah’ın yardımıyla ülkemizde yavaş yavaş dinmekte ve artık İslam âşıkları sevgilerini meydanlarda Allah’a iletip o meydanları titretmektedirler. Bu nurani zamana kutlu doğum haftası diyerek belki kısıtlamış oluruz. “Kutlu doğum ayı” demek daha makbul olur. Çünkü daha bu kutlu ayın başlarından itibaren etkinlikler, organizasyonlar düzenlenmekte ve ay sonuna kadar da devam etmektedir. Ayrıca bunlar yüz binleri, milyonları buluşturan organizasyonlardır. Peygamber âşıklarını dili, ırkı ne olursa olsun gönüllerinde Peygamber aşkını yaşayan insanları bu programlara davet eden, çağıran erler var. Tek gayeleri bu kutlu ayda Peygamber âşıklarını bir araya toplayıp salavatlar, mevlitler, tekbirler, ilahiler ve konuşmacılar eşliğinde Peygamber (SAV)’i anmak ve gönüllerde Peygamber aşkını yaşatmak olan Peygamber Sevdalısı erler var. Bu etkinlikler ülkemizin dört bir yanında ve ayrıca Avrupa’da da yapılmakta. Bu erlerin sade, gösterişten uzak, İslam inancına elbette ki ters düşmeyen etkinliklerine, kutlu doğum programlarına tüm Peygamber âşıkları iştirak etmeli.

İslam düşmanlığı içinde olan kişiler ne kadar bu etkinlikleri hazmetmeyip oluşmasına engeller çıkarmak isteseler de ne kadar Allah ve Peygamber âşıklarının çoğalıp dalga dalga büyümesini istemeseler de Allah’ın izniyle bu aşk ve Muhammedi seda, büyüyüp halkımızı buluşturacaktır ülkemizin dört bir yanında. Hiçbir dünyevi, maddi çıkar gözetmeksizin gönüllerde Peygamber aşkını yaşatıp cadde ve meydanların her köşesine Muhammedi nidaları ulaştırmak isteyen Peygamber Sevdalısı erlerin düzenlediği kutlu doğum programlarına Peygamber aşığı halkımız icabet etmeyi birer borç bilip can u gönülden katılmalı, gönüllerde Peygamber(SAV) aşkını yaşayıp yaşatmalıdırlar. Ayrıca unutulmamalı ki insanlığın kurtuluşu ancak Allah ve Peygamber (SAV)’in aşkıyla olacaktır.

“Kim Allah`ı, Resûlü`nü ve iman edenleri dost (veli) edinirse hiç şüphe yok, galip gelecek olanlar Allah`ın taraftarlarıdır.”(Maide/56)

Ş. Hüseyin COŞAR/doğruhaber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir